Rüyada doktor muayenesi görmek

Rüyada doktor muayenesi görmek büyük bir başarının elde edileceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, elinin bollaşacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, insanların afiyet bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada doktor muayenesi gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Rüyada doktor muayenesi görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada diş doktoruna muayene olmak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına işarettir.

Rüyada doktorda muayene olmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine işaret eder.

Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak parasını dikkatli harcayacağına, çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalet eder.

Rüyada doktora muayene olduğunu görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, icat yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments