Rüyada hasta birisine bakmak

Rüyada hasta birisine bakmak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta birisine bakmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Rüyada yatalak hastaya bakmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalettir.

Rüyada hasta bakmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastanede hasta bakmak sorunların artacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastaya bakmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir hastaya bakmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına inanılır.

Rüyada yatalak hasta bakmak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada hasta çocuğa bakmak seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, eğlence ve renk geleceğine inanılır.

Rüyada hasta bebek bakmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments