Rüyada yaşlı hastaya bakmak

Rüyada yaşlı hastaya bakmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, şansının açılacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak gördüyseniz:

  • Bir misafirliğe gidebilirsiniz ya da eğlence hayatınızda hareketlilik olacak.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına inanılır.

Rüyada yaşlılara bakmak başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadına bakmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlıya bakmak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı birine bakmak endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadına bakmak kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, sabrını zorlayacağına yorulur.

Rüyada yaşlı adama bakmak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments