Rüyada haşlanmış mısır görmek

Rüyada haşlanmış mısır görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, para pul sahibi olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, anne baba dualarının alınacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına tabir olunur.

Rüyada haşlanmış mısır gördüyseniz:

  • Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret eder.

Rüyada mısır haşlaması görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada haşlanmış mısır görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, ekmek ve dünya malı alacağına yorulur.

Rüyada haşlama mısır görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada haşlama mısır yemek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada haşlanmış mısır almak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış mısır yediğini görmek işlerin yavaşlayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada haşlamış mısır görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments