Rüyada mısır haşlaması görmek

Rüyada mısır haşlaması görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada mısır haşlaması gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına tabir olunur.

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek rahatlayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada haşlama mısır görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış mısır almak olumsuz haberler alacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada haşlanmış mısır yediğini görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada haşlanmış mısır görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada haşlamış mısır görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, kişinin geri planda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşlama mısır yemek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments