Rüyada haşlamış mısır görmek

Rüyada haşlamış mısır görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, oldukça büyük başarılara, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada haşlamış mısır gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış mısır almak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada haşlamış mısır görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlama mısır yemek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada mısır haşlaması görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, varlıklı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Rüyada haşlanmış mısır görmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış mısır yediğini görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments