Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Masraflarını karşılayamayan iş, plan veya düzenlemelerde kesintiler yapılması gerekebilir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, günlerini hastanede geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyareti görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek ailesi ile mutlu olacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada hapishanede olmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, evdeki nimetin çoğalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments