Rüyada hapishanede olmak

Rüyada hapishanede olmak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, iyi habere, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada hapishanede olmak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada birini hapishanede görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, işini büyüteceğine işarettir.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kurulu düzeni olacağına delalettir.

Rüyada anneyi hapishanede görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine delalet eder.

Rüyada kızını hapishanede görmek yardım edeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapishane arabası görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birini hapishanede görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini hapishanede görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi hapishanede görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, borçları varsa ödeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments