Rüyada hapishane ziyaretine gitmek

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek cesaretini yeninden toplayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya işinize karışan ya da sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapishane ziyareti görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments