Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çok güzel günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulur.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini gördüyseniz:

  • Size ekstra sorumluluklar veya size ait olmayan yükler yüklemeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada hapishane ziyareti görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını hapishane görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments