Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu iyi değerlendirmeli, sizden veya durumunuzdan faydalanılmaya çalışılmadan harekete geçmelisiniz.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek hayra ve esenliğe, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapishane ziyareti görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulur.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments