Rüyada hapishane ziyareti görmek

Rüyada hapishane ziyareti görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, eline para geçeceğine işarettir.

Rüyada hapishane ziyareti gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle, duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada hapishane ziyareti görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalettir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments