Rüyada hamile olmak ve düşürmek

Rüyada hamile olmak ve düşürmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, evlerine dünürcü geleceğine, kazancın gittikçe artacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olmak ve düşürmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Rüyada hamile olup düşürdüğünü görmek kötü düşmana, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olmak ve düşürmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet eder.

Rüyada hamile birinin düştüğünü görmek duyguların karşılık bulacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna inanılır.

Rüyada hamile kalıp düşürmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalettir.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments