Rüyada yatağın altında kertenkele görmek

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, günahkâr olacağına, kazancın katbekat artacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yeni duygular tadacağına, yükseldikçe yükseleceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada yatağın altında kertenkele gördüyseniz:

  • Hatırlatmaları biraz ertelemek daha doğru olabilir.

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yatakta kertenkele görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, işleri yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine inanılır.

Rüyada yılan kertenkele görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele yakalamak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada zehirli kertenkele görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments