Rüyada azraili hissetmek

Rüyada azraili hissetmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, şifa ve moral bulacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalettir.

Rüyada azraili hissetmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlere daha fazla eğilmeniz sizi takip eden kişilerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada cin varlığını hissetmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına delalet eder.

Rüyada cin gördüğünü hissetmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada rüzgar hissetmek büyük işlere imza atacağına, beklenilen takdiri alacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel koku hissetmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile hissetmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kaka yaptığını hissetmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada koku hissetmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, bereketin eksileceğine yorulur.

Rüyada pişmanlık hissetmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments