Rüyada hamamda kese yaptırmak

Rüyada hamamda kese yaptırmak her zaman el üstünde tutulacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, zor durumda kalacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada hamamda kese yaptırmak gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Rüyada hamam kesesi görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamam kese görmek rahat bir hayata sahip olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine inanılır.

Rüyada hamamda kese yapmak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada hamamda kese yaptırmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada odun kesen birini görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada idrar kesesi görmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, karlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada bozuk para kesesi görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor kese görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments