Rüyada hamam kesesi görmek

Rüyada hamam kesesi görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada hamam kesesi gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar, tartışmacı kişiler veya sizin asla davranmayacağınız şekilde davrananlar sizi kızdırabilir.

Rüyada hamamda kese yapmak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada hamam kese görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamamda kese yaptırmak onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada hamam kesesi görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın dolu kese görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulur.

Rüyada gelin kesesi görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir akrabadan hata görüleceğine delalettir.

Rüyada kese görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kese yaptığını görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments