Rüyada bozuk para kesesi görmek

Rüyada bozuk para kesesi görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına delalettir.

Rüyada bozuk para kesesi gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan plan, anlaşma, düzenleme veya ilişkilerden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada bozuk para kesesi görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, işlerin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para kesesi görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada et kesen birini görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işaret eder.

Rüyada mor kese görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sorunlarından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kese yaptığını görmek hayır ve bereketin artmasına, borç içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç kesen adam görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalettir.

Rüyada başkasına kese yapmak önemli kişi haline geleceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Rüyada kese görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments