Rüyada idrar kesesi görmek

Rüyada idrar kesesi görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada idrar kesesi gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Rüyada idrar kesesi görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına kese yapmak ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, hak ve din yolunu bırakacağına delalet eder.

Rüyada ağaç kesen birini görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kese görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına yorulur.

Rüyada kendini kesen birini görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaç kesenleri görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada kese kağıdı görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamam kese görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, şansın yüze güleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments