Rüyada mor kese görmek

Rüyada mor kese görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, afiyette ve keyifte olacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mor kese gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri evinizle ilgili konularda istediklerinizi yapmaya ikna edebilirsiniz.

Rüyada mor kese görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada odun kesen birini görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada beyaz kese görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, şansının hep açık olacağına delalet eder.

Rüyada banyo kese görmek refah içinde olacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada hamamda kese yapmak kalkınacağına, ilerleyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kesesi görmek bol rızık elde edeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Rüyada idrar kesesi görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Rüyada bir kese altın görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments