Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek kişinin gönlünü alacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine alamet eder.

Rüyada çirkin bir kadını güzel gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına işaret eder.

Rüyada çirkin birini güzel görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel birini çirkin görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine alamet eder.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine işarettir.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine tabir olunur.

Rüyada güzeli çirkin görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, sağlıklı bir kişi olmaya yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments