Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek işlerin başına geçeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir kadını çirkin gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız durumunda bazı sorunları çözmenize yardım edebilir.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine işaret eder.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel birini çirkin görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Rüyada güzeli çirkin görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments