Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini gördüyseniz:

  • Herkesin güçlü ya da bilgili olduğu konular var.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına işarettir.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel birini çirkin görmek durumun değişmesine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzeli çirkin görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments