Rüyada çirkin birini güzel görmek

Rüyada çirkin birini güzel görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin birini güzel gördüyseniz:

  • Stratejinizi diğer tarafın hamlelerine göre ayarlamalısınız.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, aksiliklerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalettir.

Rüyada güzeli çirkin görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, kişinin kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada güzel birini çirkin görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, ardından bu kişiye açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments