Rüyada göz akı görmek

Rüyada göz akı görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, sevindirici haberler alınacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kazancın günden güne artacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada göz akı gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar bazı konularda yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada göz akı görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ailesi ile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada merdiven akıtmak ileri gideceğine, bazen fakirlik görüleceğine yorulur.

Rüyada balkon akıtmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine işaret eder.

Rüyada sperm akıtmak islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada idrar akıtmak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada hortumla su akıtmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına işarettir.

Rüyada birinin kanını akıtmak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalettir.

Rüyada yumurta akı yemek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments