Rüyada siyah saplı bıçak görmek

Rüyada siyah saplı bıçak görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada siyah saplı bıçak gördüyseniz:

  • Bir çok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Rüyada siyah saplı bıçak görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına delalettir.

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara saplı bıçak görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada sapı olmayan bıçak görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, sadece kendisini düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazına bıçak saplanmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine inanılır.

Rüyada mavi saplı bıçak görmek huzurunun yerine geleceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine yorulur.

Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek ferahlık veren sözler duymaya, işlerinin ters gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments