Rüyada sapı kırık fincan görmek

Rüyada sapı kırık fincan görmek üzüntünden sağlığından olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, adının her yerde geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada sapı kırık fincan gördüyseniz:

  • Araştırırsanız öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada sapı kırık fincan görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada kırık kahve fincanı görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işarettir.

Rüyada kırık fincan görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada sapı kırık kaşık görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sapı kırık bıçak görmek dertlerinden arınacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sapı kırık balta görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aysun

Fincan takımı almışım paketi açıyorum fincanlar değişik küçükler elime aldım sapı kırıldı