Rüyada mısır sapları görmek

Rüyada mısır sapları görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır sapları gördüyseniz:

  • Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden, psikolojik bir destek görebilirsiniz.

Rüyada yeşil mısır sapı görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır sapları görmek zengin olunacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına alamet eder.

Rüyada gözlük sapı görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çamura saplanmak adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada bıçak saplandığını görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla çamura saplanmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, hayırlı bir yuva kuracağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı sapka giymek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz sapı görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kişinin hayatının değişeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments