Rüyada kapının kapanmadığını görmek

Rüyada kapının kapanmadığını görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada kapının kapanmadığını gördüyseniz:

  • Bir çok olumsuzluktan da kurtuluyorsunuz.

Rüyada kapının kapandığını görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada kapının kapanmasını görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapanan kapı görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada kapı kapanması görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kapıların kapandığını görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, her zaman neşeli olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments