Rüyada gözlerini siyah görmek

Rüyada gözlerini siyah görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerini siyah gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sizden tam olarak ne beklediklerini sormanız gerekiyor olabilir.

Rüyada gözlerinin siyah olduğunu görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gözlü görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine delalettir.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, yeni hobiler edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine inanılır.

Rüyada gözlerini siyah görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, bütçesinin küçüleceğine delalettir.

Rüyada bir çift siyah göz görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gözlü erkek bebek görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, oğlu evli ise boşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments