Rüyada siyah gözlü görmek

Rüyada siyah gözlü görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, yardımda bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, zamanının boşa gideceğine, malına gelecek zarara, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah gözlü gördüyseniz:

  • Kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada gözleri siyah görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada siyah gözlü adam görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah göz görmek kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını islami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına tabir olunur.

Rüyada siyah renkte göz görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada siyah göz kalemi almak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah gözlü birini görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek zor zamanlar yaşanacağına, hidayete ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments