Rüyada siyah göz kalemi satın almak

Rüyada siyah göz kalemi satın almak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Rüyada göz kalemi satın almak sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına inanılır.

Rüyada siyah göz kalemi almak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, gözyaşı döküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kurşun kalem satın almak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments