Rüyada gözlerinin siyah olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin siyah olduğunu görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinin siyah olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi anlaması zaman alabilir veya hiçbir şekilde odaklanamayabilirler.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada bir çift siyah göz görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, başarıları ile tanınacağına işaret eder.

Rüyada siyah gözlü erkek bebek görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, insan sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah göz kalemi görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada iri siyah göz görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada siyah gözlü adam görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah gözlü birini görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah iri göz görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, islamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments