Rüyada siyah göz kalemi görmek

Rüyada siyah göz kalemi görmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada siyah göz kalemi gördüyseniz:

  • Gayretleriniz takdir edilebilir veya başarılarınız nedeniyle saygı görebilirsiniz.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek hasretliklerin bir araya geleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işaret eder.

Rüyada siyah göz kalemi almak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalettir.

Rüyada siyah göz kalemi görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına alamet eder.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments