Rüyada simsiyah kedi görmek

Rüyada simsiyah kedi görmek hayırlı bir döneme girileceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada simsiyah kedi gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gözlenebilir.

Rüyada simsiyah kedi görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına işaret eder.

Rüyada simsiyah giymek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işarettir.

Rüyada ellerini simsiyah görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada gözlerini simsiyah görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına rivayet eder.

Rüyada simsiyah insan görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına işaret eder.

Rüyada birini simsiyah görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah adam görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada simsiyah araba görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments