Rüyada simsiyah göz görmek

Rüyada simsiyah göz görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine inanılır.

Rüyada simsiyah göz gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun ya da hangi sonuca ulaşırsanız ulaşın sakin kalmalısınız.

Rüyada simsiyah göz görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada gözlerini simsiyah görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada simsiyah köpek görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerini simsiyah görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada simsiyah adam görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalettir.

Rüyada elleri simsiyah görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Rüyada dişlerini simsiyah görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulur.

Rüyada simsiyah bulut görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, anne baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments