Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek kazancın sürekli artacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, ele güne muhtaç olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına işarettir.

Rüyada göz kalemi sürmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına inanılır.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işaret eder.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments