Rüyada yeşil göz kalemi sürmek

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Baskı altında ani kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek bol rızık sahibi olunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek kötüyse düzeleceğine, sorumlulukların azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze göz kalemi sürmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına yorulur.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments