Rüyada mavi göz kalemi sürmek

Rüyada mavi göz kalemi sürmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine inanılır.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınız faydaları yerine dezavantajlarını ortaya koyuyor olabilir.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, çok yoğun çalışacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada göz kalem sürmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek rızkının azalacağına, mutsuz ve üzgün olacağına işarettir.

Rüyada birine göz kalemi sürmek ruhen rahatlığa erileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada göz kalemi sürmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments