Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek lüks şekilde yaşayacağına, manevi tatmini islamiyet’te bulacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek gördüyseniz:

  • Sektörünüzden kişilerle veya meslektaşlarınızla iletişiminiz artıyor, yeni iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek onunla yaşamını birleştireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine delalet eder.

Rüyada birine göz kalemi sürmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek çekilen zahmetin sona ereceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada göze göz kalemi sürmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments