Rüyada gövde et görmek

Rüyada gövde et görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada gövde et gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada bir gövde et görmek ileri gideceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gövde et görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada ağacın gövdesini görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük gövdeli ağaç görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başın gövdeden ayrıldığını görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işarettir.

Rüyada yılanın gövdesini görmek zamandan da kar edeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kalın gövdeli ağaç görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın ağaç gövdesi görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, kendine çeki düzen vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments