Rüyada başın gövdeden ayrıldığını görmek

Rüyada başın gövdeden ayrıldığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet eder.

Rüyada başın gövdeden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alan kişilerden uzak durun.

Rüyada başın gövdeden ayrıldığını görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada gövdeden ayrılmış baş görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gövdesiz baş görmek birikiminin artacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gövdesinden ayrılmış baş görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan gövdesi görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir gövde et görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ağaç gövdesi görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, engellerden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ağacın gövdesini görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments