Rüyada kalın gövdeli ağaç görmek

Rüyada kalın gövdeli ağaç görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sözünde duracağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına delalet eder.

Rüyada kalın gövdeli ağaç gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada kalın gövdeli ağaç görmek iyiliğe ve güzelliğe, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalın ağaç gövdesi görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işaret eder.

Rüyada ağacın gövdesini görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, kendini bunu başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ağaç gövdesi görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç gövdesine sarılmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç gövdesi görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük gövdeli ağaç görmek işinde verimsiz olacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gövdesiz baş görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments