Rüyada büyük gövdeli ağaç görmek

Rüyada büyük gövdeli ağaç görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, maneviyatının çökeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, sermayesini kaybedeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, tamamen içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük gövdeli ağaç gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etme zorluğu yaşayabiirsiniz.

Rüyada büyük gövdeli ağaç görmek isabetli adımlar atılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada büyük ağaç gövdesi görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına yorulur.

Rüyada ağacın gövdesini görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın ağaç gövdesi görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç gövdesi görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaç gövdesine sarılmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine işarettir.

Rüyada kalın gövdeli ağaç görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başın gövdeden ayrıldığını görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments