Rüyada yılanın gövdesini görmek

Rüyada yılanın gövdesini görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, huzur dolu günler geçireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın gövdesini gördüyseniz:

  • Fikirler size uzak olsa da, ilginç bulabilirsiniz.

Rüyada yılanın gövdesini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yılan gövdesi görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gövdesi olmayan yılan görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada ağaç gövdesine sarılmak hayatın temposunun yükseleceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine yorulur.

Rüyada büyük ağaç gövdesi görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına rivayet eder.

Rüyada insan gövdesi görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ağaç gövdesi görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine inanılır.

Rüyada gövde et görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments