Rüyada kalın ağaç gövdesi görmek

Rüyada kalın ağaç gövdesi görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada kalın ağaç gövdesi gördüyseniz:

  • Biraz daha akılcı olarak hakkınızı korumalısınız.

Rüyada kalın gövdeli ağaç görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın ağaç gövdesi görmek kudretinin yerine geleceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalettir.

Rüyada büyük ağaç gövdesi görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Rüyada ağacın gövdesini görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet eder.

Rüyada ağaç gövdesine sarılmak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük gövdeli ağaç görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada ağaç gövdesi görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, ona özlemle sarılacağına işarettir.

Rüyada gövdeden ayrılmış baş görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments