Rüyada görümcesinin kızını görmek

Rüyada görümcesinin kızını görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada görümcesinin kızını gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya aişk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada görümce kızını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Rüyada görümcesinin kızını görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına işaret eder.

Rüyada görümcenin kızını görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada kızının görümcesini görmek sorunların biteceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine delalet eder.

Rüyada görümcemi görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada görümcesini hamile görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümcesinin evlendiğini görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada görümcesiyle konuşmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments