Rüyada görümcemi görmek

Rüyada görümcemi görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret eder.

Rüyada görümcemi gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada görümceye sarılmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, bekârlığına da veda edeceğine inanılır.

Rüyada görümce dövmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaynana ve görümce görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada görümce ve kaynana görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümcenin öldüğünü görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görümcenin oğlunu görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada görümceyi gelinlikle görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına delalettir.

Rüyada görümcesini görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments