Rüyada görümcenin kızını görmek

Rüyada görümcenin kızını görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, kötü halin son bulacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına alamet eder.

Rüyada görümcenin kızını gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada kızının görümcesini görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, para pul sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada görümce kızını görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin kızını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümcesinin kızını görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görümceden para almak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümcesinin evlendiğini görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümceyle kavga ettiğini görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kayınvalide ve görümce görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments