Rüyada görümcesini hamile görmek

Rüyada görümcesini hamile görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcesini hamile gördüyseniz:

  • Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, onları beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada görümcesini hamile görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada görümceni hamile görmek para kazanmaya, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada görümce hamile görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına inanılır.

Rüyada görümcemi hamile görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek güven kaybı yaşanacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalettir.

Rüyada görümceyi hamile görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Rüyada görümce kavga etmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulur.

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments